Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

20 Jun Principalele boli ale culturii de floarea soarelui
admin-aletta 0 650
Floarea soarelui, ca si orice alta cultura, poate fi afectata de o serie de boli, precum, putregaiul alb, putregaiul cenusiu, mana, patarea bruna si frangerea tulpinii, patarea neagra sau innegrirea tulpinilor, rugina, septorioza, alternarioza, rugin..
04 Oct Erbicidul total, startul cel mai bun!
admin-aletta 0 1996
Erbicidul total este cel care asigura cel mai bun start in culturile de cereale paioase!Ce este defapt erbicidul total?Este o substanta din clasa aminofosfanatilor, neselectiv, nerezidual, cu actiune asupra unui spectru larg de buruieni monocotiledon..
02 Aug Tratament samanta
admin-aletta 0 3349
Am intrat în August, cea mai frumoasă și iubită lună de vară dar și ultima care ne mai ține la distanță de un nou start în agricultură.Pentru că toamna înseamnă început de sezon și pregătiri pentru semănatul cerealelor de toamnă, revin în atenția dum..
19 Oct Tratamante fitosanitare de toamna la pomii fructiferi
admin-aletta 0 958
Este timpul pentru tratamentele fitosanitare la pomii fructiferi!Înainte de aplicarea tratamentelor fitosanitare este recomandat să se realizeze tăierile de toamnă și de rodire. Avantajul tăierilor de rodire efectuate din toamnă este acela că seva va..
23 Sep Sfaturi si recomandări pentru cultura grâului
admin 0 922
Septembrie anunță oficial început de toamnă și început de sezon pentru cerealePentru fermierii care caută grâu și orz de calitate, Agroleg Varo oferă o gamă diversificată de semințe de la cei mai cunoscuți producători!! Semințele de cereale sunt amba..
14 Sep Agricultura României - singura din lume care a primit calificativul Exceptional
0 466
România este singura ţară din lume care a primit calificativul Excepţional pentru toate recoltele agricole, nu numai datorită fenomenelor meteorologice, dar şi a tehnologiei folosite. România este creditată cu o recoltă de nivel Excepţional pentru to..
13 Sep Câteva dintre cele mai profitabile culturi agricole din România
0 332
Sunt mulți români care au ales să înființeze afaceri în agricultură, mai ales în condițiile în care se pot accesa fonduri de la Uniunea Europeană pentru business-uri în acest domeniu. Cele mai profitabile culturi agricole aduc venituri substanțiale c..
24 Aug Care sunt provocările agriculturii moderne și ce soluții spectaculoase există
0 361
Agricultura este de zeci de mii de ani una dintre principalele ocupații ale oamenilor, rolul ei fiind acela de a produce hrana necesară existenței. Această ramură a economiei are o importanță deosebită chiar în evoluția istorică, se crede că a determ..
24 Aug Câteva previziuni pozitive legate de acest an agricol
0 340
Analiștii din domeniul agricol estimează că în acest an va exista o recoltă care va depăși 34 de milioane de tone.Pentru România, agricultura reprezintă un important sector economic deoarece angrenează cea mai mare pondere în privința forței de muncă..
02 Aug Cea mai bună îngrijire oferită plantelor în perioadele de secetă
0 384
În agricultură, factorul cel mai important în creșterea și cultivarea plantelor este apa. Dacă nu există un sistem de irigare corespunzător randamentul culturilor va scădea considerabil, plantele sunt supuse procesului veștejirii, iar în cazurile foa..
02 Aug Cum se comportă plantele pe timp de secetă
0 514
Perioadele de secetă reprezintă niște condiții extreme pentru plante. În aceste condiții, plantele încep să se veștejească, ceea ce înseamnă că transpirația este mai puternică decât absorbția apei din sol.Procesul de veștejire poate fi temporar, avân..
22 Apr Portaltoiul și perioadele de altoire
0 7
Un portaltoi este, pentru un pom fructifer, buturuga unei specii înrudite, care are deja un sistem de rădăcini bine definit și la care un altoi de pom fructifer este unit prin altoire.Pentru ca altoirea să funcționeze, portaltoiul si altoiul trebuie ..
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.