Menu
Your Cart

Seminte de lucerna

Lucerna este o plantă ierboasă care poate atinge 1 m înălțime. Rădăcinile plantei ating o adâncime de peste 1-2 m, această caracterstică permițând plantelor să supraviețuiască perioadelor de secetă. Ca și majoritatea leguminoaselor, lucerna are la rădăcină nodozități, unde trăiesc bacterii fixatoare de azot cu care planta trăiește în simbioză.

Planta conține un procent ridicat de proteine, fiind folosită ca nutreț în hrana animalelor prin însilozare sau uscată, sub formă de fân.

o cultură de lucernă este recomandat pentru a fi exploatată 2-4 ani. În funcție de sol și regiunile climatice, lucerna poate asigura o canitate de 10 tone de fân la hectar. 

AGROLEG VARO vine în ajutorul clienților cu semințe de lucernă de cea mai bună calitate, la prețuri atractive!Seminte de lucerna PR54Q14
2-3 Days
Brand: PIONEER Stock: 2-3 Days
PR54Q14 - dormanta 4,6Caracteristici:  Soi dormant, având o productivitate și calitate a fânului excepțională;Face parte din noua generație de lucernă Pioneer, cu indici de calitate (proteină și digestibilitate) superioare;Profil agronomic foarte bun în special toleranța la boli;Rezistă bi..
1.085,00 lei
Seminte de lucerna PR54V09
2-3 Days
Brand: PIONEER Stock: 2-3 Days
PR54V09 - dormanta 4,4Caracteristici:Soi dormant, cu o productivitate deosebită, cu rezistență excelentă la dăunători, în toate tipurile de mediu;Rezistență foarte ridicată la nematozi, în toate regiunile unde a fost cultivat;Excelentă abilitate de a supraviețuii condițiilor vitrege în perioada..
1.085,00 lei
Seminte de lucerna PR55V48
2-3 Days
Brand: PIONEER Stock: 2-3 Days
PR55V48 - Dormanta 5CARACTERISTICI GENERALE:• Soi dormant, cu productivitate deosebită și rezistență excelentă la boli, în toate tipurile de mediu. • Soi larg adaptat, caracterizat de o recuperare rapidă și rezistență excelentă la iernare. • Gradul 5 de dormare permite adesea o recoltare t..
1.085,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

CELE MAI CAUTATE PRODUSE

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.