Menu
Your Cart

Politica de livrare

MODALITĂŢI DE LIVRARE

 

    Ştim cât de important este pentru o societate să livreze la timp produsele comandate de clienţi. De aceea, AGROLEG VARO S.R.L. încearcă să menţină standardele ridicate atunci când vine vorba de onorarea comenzilor dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Prin intermediul serviciilor de curierat rapid (FAN COURIER), produsele expediate ajung la orice destinaţie în ţară în termen de maxim 48 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii.


    Ne străduim să facem tot posibilul pentru a vă livra produsele comandate în cel mai scurt termen, însă există şi momente în care nu totul depinde de noi.

În general, o comandă plasată şi confirmată înainte de ora 13:00, se poate expedia în termen de 24 - 48 de ore, în funcţie de adresa destinatarului.

Pentru comenzi mari (valoare mai mare de 15.000 ron), sau pentru produse de dimensiuni mari, avem autoutilitarele proprii, cu care putem transporta la un preţ onorabil şi discutabil, existând chiar varianta transportului gratuit în anumite circumstanţe.


TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pentru comenzile cu livrare în localitățile care se găsesc la km 0 (unde curieratul nu percepe taxe pentru kilometrii suplimentari).


Pentru livrarea comenzilor în localitățile care nu se regăsesc în lista cu km 0, se va percepe doar taxa pentru kilometrii suplimentari.Lista localităților aflate la km 0 puteți să o accesați aici: Lista localităţilor aflate la km 0ATENŢIE !

    Pentru comenzile de semințe de legume a căror valoare însumată depăşeşte 3000 ron (TVA inclus), transportul se face gratuit până la domiciliul clientului, fără a plătii kilometrii suplimentari.


Produse exceptate de la transport gratuit:


   - Seminţe de legume - valoare mai mică de 500 ron cu TVA

   - Turbă și substraturi nutritive pentru plante

   - Îngrășăminte solide, granulate, solubile și lichide foliare

   - Pesticide - mai mari de 500 ml, 500 g

   - Folii pentru solarii - valoare mai mică de 3000 ron cu TVA

   - Folii microporoase, mulch, dublură - valoare mai mică de 2000 ron cu TVA

   - Plase de umbrire pentru solarii

   - Tăvițe alveolare și ghivece

   - Semințe de porumb, grâu, cereale, soia, muștar

   - Seminte de lucernă, trifoi, gazon

   - Banda irigare IRRIVARO (ProTape) - valoare mai mică de 5000 ron cu TVA

   - Instalații irigare prin aspersie - valoare mai mică de 15000 ron cu TVA

   - Saci raschel (saci de plasă pentru legume) și rafie - valoare mai mică de 15000 ron cu TVA


Produsele cu volum sau greutate mare se livrează doar până în fața domiciliului clientului, agentul firmei de curierat nefiind obligat să urce la etaj.


Coletele care se ridică de la sediul FAN COURIER din zona destinatarului pot fi ridicate în termen de 7 zile calendaristice din momentul în care au ajuns la sediul firmei de curierat.


Clientul are obligația să verfice dacă produsul comandat corespunde cu cel de pe site.


Coletul se poate deschide doar după ce s-a efectuat plata acestuia.


    Dacă optați pentru deschiderea coletului la preluarea acestuia se percepe o taxa suplimentară în valoare de 2,5 ron+ TVA. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, avem rugămintea să menționați operatorului în momentul preluării comenzii. Aceasta taxă se va adăuga la costul total al transportului. Acest serviciu este gratuit pentru toți clienții care se încadrează pentru transportul gratuit oferit de AGROLEG VARO SRL.


    În cazul în care clientul nu solicită serviciul de deschidere al coletului, compania noastră, AGROLEG VARO SRL, nu își asumă responsabilitatea pentru eventuale mărfuri lipsă sau marfa deteriorată.

Avem rugămintea să verificați integritatea coletului în prezența curierului, transportatorii și furnizorii noștrii nu accepta reclamații ulterioare; în cazul în care coletul sau conținutul coletului nu corespunde calitativ, există urme, sau lovituri din cauza transportului, vă rugăm să întocmiți un proces verbal în care să semnalați acest lucru,  fiind necesar ca procesul verbal să fie semnat de către curier.

Solicitați chitanța pentru banii plătiți curierului. În cazul în care factura a fost emisă pe persoană juridică, cereți curierului chitanță emisă pentru persoană juridică (nu pe persoană fizică).


    În cazul comenzilor care necesită fracționarea produselor (ex: folie solar), precum și a comenzilor a căror greutate depășește 50 kg, se achită un avans de 25% din valoarea comenzii, prin emiterea unei facturi proforme, urmând ca diferența să fie achitată prin ramburs la primirea coletului.

În cazul clienților care au achitat un avans conform proformei și refuză ridicarea coletului din motive care nu depind de seriozitatea firmei noastre, clientul este obligat să suporte contravaloarea costurilor de tur-retur.


Costurile de expediție pot fi:

1.     Introduse pe factură, separat de produsele facturate, caz în care agentul vă va emite o singură chitanță fără a mai încasa costurile de expediție.

2.     Achitate de către client separat, la primirea coletului, caz în care agentul vă va emite 2 chitanțe (pentru transport și pentru colet).

Beneficiaţi de un COST DE EXPEDIŢIE preferențial în cazul în care taxa pentru livrare va fi inclusă în factura emisă de AGROLEG VARO SRL, datorită costurilor negociate de compania noastră cu firma de curierat, după cum urmează:

     TAXĂ primul kilogram - 20,67 ron +TVA

     TAXĂ pentru fiecare kilogram suplimentar  - 1,15 ron + TVA

     COST ramburs – în funcție de valoare (1,1% din valoarea comenzii). La costul ramburs nu se percepe TVA.

 

HAI SĂ VORBIM!


Ne place să stăm de vorbă cu clienţii noştri!

Aşadar, vă rugăm să ne contactaţi la telefon sau pe e-mail!

Nr. contact: 0756 126 538

E-mail: office@agrolegvaro.ro

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.