Menu
Your Cart

Seminte de tomate

AGROLEG VARO comercializează semințe profesionale de legume de la cele mai cunoscute companii producătoare. Semințele profesionale se adresează producătorilor de legume care doresc să obțină producții mari și calitate. Majoritatea semințelor profesionale sunt semințe hibride. Hibrizii de legume au un potențial foarte ridicat de producție, prezintă rezistență la diferite boli și dăunători, inclusiv la viruși specifici, se adaptează foarte bine atât în spații protejate cât și in câmp și pot fi cu creștere determinată, semi-determinată sau nedeterminată, timpurii, semi-timpurii sau tardivi, în funcție de perioada de vegetație.

Brand: YUKSEL SEEDS Model: 100 sem
132-283 F1 este un hibrid timpuriu de de tomate speciale cu creștere nedeterminată de la Yuksel.Planta este foarte viguroasă și produce fructe ferme cu o greutate medie cuprinsă între 250-300 g, de culoare roșu-maroniu.Fructele hibridului 132-283 F1 se pretează foarte bine a fi păstrate pe perioadă ..
160,00 lei
Brand: YUKSEL SEEDS Model: 500 sem
Hibrid timpuriu cu creștere nedeterminată, internoduri scurte.Rezistent la  ToMV, Vd, Va, Fol 0-1, For, Ff-5Rezistență intermediară la:  Ma, Mi, Mj, TYLCV, TSWVFructe rotunde, usor ovale, de culoare roșu intens la maturitate, cântăresc 220-250 g și se păstrează foarte bine.Recomandat pentr..
210,00 lei
Brand: SEMINIS Model: 1000 sem
6PUNTO7 F1 este un nou hibrid de tomate timpuriu de tip Cherry de la SEMINIS.Produce fructe oval-rotunde cu o greutate medie de 15-20 g.Culoarea fructelor este rosu intens.6Punto7 F1 este de remarcat pentru continutul sau constant ridicat solubil i solide (nu mai putin de 6,7%).Are un foarte mare ra..
111,18 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 1000 sem
Abellus F1 este un hibrid timpuriu de tomate cu creştere nedeterminată de la Rijk Zwaanrecomandat in special pentru culturi în spaţii protejate pentru ciclul I, dar si pentru câmp deschisplanta de tip generativ cu port echilibrat, vigoare mareeste tolerant la condiţii climatice dificilepre..
402,82 lei
Brand: HAZERA Model: 500 sem
ADDALYN F1 este un hibrid de tomate cu crestere semideterminata de la HAZERA.Produce fructe mari cu greutate medie cuprinsa intre 250-300g.Fructele au culoare si forma deosebita, avand un aspect comercial foarte bun.Deasemenea fructele au o calitate interna foarte buna.Hibridul leaga foarte bine si ..
155,00 lei
Brand: SEMINIS Model: 100 sem
Admiro F1 face parte din gama de semințe profesionale produse de Seminis, comercializate de către Agroleg Varo.Admiro F1 este un hibrid de tomate cu creștere nedeterminată, recomandat pentru culturi pe substrat nutritiv, dar poate fi cultivat si pe sol.Timpurietate medie, creștere rapidă, economică,..
182,00 lei
Brand: ENZA ZADEN Model: 500 sem
Agilis F1 este cel mai recent hibrid de tomate nedeterminate extratimpuriu creat de către Enza Zaden, comercializat de Agroleg Varo.Planta are un port deschis, este viguroasă şi foarte compactă, motiv pentru care se pretează cutivării pe un ciclu scurt de producţie, atât primăvara cât şi toamna..
240,89 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 1000 sem
Alamina F1 este un hibrid nou de tomate cu crestere nedeterminata de la Rijk Zwaaneste un hibrid extratimpuriu, de tip generativrecomandat in special pentru culturile din ciclul I si II in spatii protejate (sera, solar)plantele au un sistem radicular puternic, sunt de vigoare mare cu port deschis si..
361,86 lei
Brand: SEMINIS Model: 250 sem
Un hibrid de tomate tip Profilo din noua generație cu bună rezistență la boli, poducție foarte mare.Caracteristicile fructului sunt următoarele:fructele au în medie greutăți între 140 și 145 grame, sunt uniforme, rotunde, ferme și prezintă rezistență la crăpare și la transport;Gust excelen..
202,50 lei
Brand: VILMORIN Model: 1000 sem
ALIGRIZZA F1 este un hibrid de tomate cu creștere nedeterminată de tip cherry de la Vilmorin.Destinat a fi cultivat în spații protejate.Planta este viguroasă și se pretează la ciclurile lungi de cultură.Fructele au o culoare bine determinată și cu o greutate medie de 20-25g.Ciorchinele este uniform ..
625,00 lei
Brand: SAKATA Model: 500 sem
Amapola F1 este un hibrid nou cu crestere determinata de la Sakata.Are rezistenta la TYLCV.Planta este semitimpurie cu vigoare medie si multiple rezistente genetice la boli(Alternaria,Fusarium,Verticilium)O alta calitate a acestui hibrid este legarea fructelor in conditii de temperaturi ridicate.Fru..
81,00 lei
Brand: SAKATA Model: 500 sem
Amerigo F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, extra-timpuriu, cu o capacitate medie de pastrare dupa cules, de tip LSL. Planta are o vigoare de crestere medie spre mare, este robusta, cu foliaj mediu si internodii scurte.Amerigo F1 este potrivit pentru ciclul scurt de cultura protej..
106,00 lei
Afişare 1 - 12 din 234 (20 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.