Menu
Your Cart

Seminte de spanac

AGROLEG VARO comercializează semințe profesionale de legume de la cele mai cunoscute companii producătoare. Semințele profesionale se adresează producătorilor de legume care doresc să obțină producții mari și calitate. Majoritatea semințelor profesionale sunt semințe hibride. Hibrizii de legume au un potențial foarte ridicat de producție, prezintă rezistență la diferite boli și dăunători, inclusiv la viruși specifici, se adaptează foarte bine atât în spații protejate cât și in câmp și pot fi cu creștere determinată, semi-determinată sau nedeterminată, timpurii, semi-timpurii sau tardivi, în funcție de perioada de vegetație.

Brand: SEMINIS Model: 100 000 sem
Ballet F1 este un tip de spanac hibrid, cu vigoare foarte buna, care spre deosebire de alti hibrizi cultivati in conditii similare are o toleranta excelenta la emiterea tijei florale. Acesta se poate semana ata toamna, cat si primavara. Are un potential de productie ridicat, avand atat flori femele,..
115,54 lei
Brand: SAKATA Model: 500 g
Clipper F1 este un hibrid semi-tardiv de spanac de la Sakata.Planta are port viguros.Frunzele au forma ovala de culoare verde inchis si sunt groase.Se remarca prin productie ridicata.Prezinta rezistenta la Downy Mildew 1-7...
63,00 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 25 000 sem
Dolphin F1 este un hibrid de spanac timpuriu (40-45 zile), de tip oriental, de la Rijk Zwaanrecomandat pentru cultura în câmp deschis şi spatii protejate (sere/solarii)perioada de infiintare a culturii: toamna (august-octombrie, cu recoltare in septembrie-octombrie sau primavara viitoare i..
31,42 lei
Seminte de spanac EL PRADO F1
-15 %
Brand: SYNGENTA Model: 100 000 sem
EL PRADO F1 - Hibrid de spanac recomandat pentru cultivarea atat in camp cat si in spatiu protejat.- Se poate cultiva de primavara pana toamna.- Frunzele au forma ovala, de tip baby si culoare verde inchis.- Se remarca prin crestere verticala puternica ce determina o recoltare rapida si usoara.-Pote..
127,86 lei 150,42 lei
Brand: SEMINIS Model: 100 000 sem
Falcon F1 este un tip de spanac hibrid, cu crestere verticala rapida, ce se poate semana atat toamna, cat si primavara. Are un potential de productie ridicat. Frunzele sunt de culoare verde inchis, sunt mari si erecte.Perioada de vegetatie este de aproximativ 79 de zile de la semanare, in functie de..
115,54 lei
Brand: SAKATA Model: 500 gr
Helios F1 face parte din gama de semințe profesionale produse de Sakata, comercializate de către Agroleg Varo.Helios F1 este un hibrid care se potriveste cel mai bine producției de frunze pentru spanac baby. Spanac timpuriu, de 25 – 30 de zile.Poate fi folosit pentru recoltarea mecanică sau rec..
88,00 lei
Brand: FLORIAN Model: 20 GR
Hudson F1 este un hibrid de spanac cu o creștere rapidă și o rezistență ridicată la viruși și mană: Psf 1-11, 13, 15, 16. Perioada de semănare este din februarie – martie și august – octombrie, la o adâncime de 4 – 5 cm. Norma de însămânțare este de 100 000 de seminte/hektar.Norm..
4,50 lei
Brand: CLAUSE VEGETABLE SEEDS Model: 1 KG
Lagos F1 este un hibrid timpuriu (40 - 45 zile) de spanac, de la Clause Vegetable Seeds, rezistent la temperaturi scazuteproduce o planta puternica cu frunze carnoase, netede, de culoare verde inchiscontinutul ridicat de fier, substanta uscata si vitamine sunt caracteristice acestui hibridcultivarea..
98,10 lei
Brand: GALASSI SEMENTI Model: 1 KG
Matador GS este un soi de spanac semitimpuriu de la Galassi Sementi.Destinat culturilor de primavara-iarna- toamna.Acest soi se remarca prin  productivitate ridicata si prin calitate.Culoarea frunzelor este verde inchis.Nu este pretentios si se cultiva usor.Destinat consumului in stare proaspat..
50,50 lei
Brand: HOLLAND FARMING Model: 1 KG
Soi semitardiv foarte productiv destinat culturilor de primăvară și toamnă, atât în spații protejate cât și în câmp deschis.– Perioadă de semănat Martie - Aprilie și August - Septembrie.– Plantele au frunzele mari, ovale, netede - ușor gofrate, de culoare verde închis - strălucitor.– Emiterea tijei ..
26,02 lei
Brand: HEKTAR Model: 50 000 sem
MODI F1 este un hibrid de spanac timpuriu recomandat pentru cultivare in camp deschis si spatii protejate.Are crestere viguroasa, frunze ovale, de marime mijlocie si culoare verde inchis.Se recomanda pentru consum in stare proaspata si conservare.Prezinta rezistenta la mana (Bremia lactuceae).D..
67,68 lei
Brand: agro-TIP Germania Model: 250 GR
Quartett F1 este un hibrid de spanac nou,de la agro-TIP Germania, cu frunze netede, rotunjite, de tip semi savoy. Culoarea este verde mediu inchis. Quartett F1 este o planta cu vigoare puternica si crestere erecta.Toleranta puternica la bolting (inflorire).Rezistenta: Pfs 1-12, 14, 15.Quartett F1 es..
41,42 lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.