Menu
Your Cart

Turba substrat DOMOFLOR MIX2

Turba substrat DOMOFLOR MIX2
Hot
Turba substrat DOMOFLOR MIX2
This product qualifies for free shipping!

Turba Domoflor este un substrat pentru producerea rasadurilor,obtinut din 50% turba alba+50% turba neagra+ 1 kg PG MIX 14-16-18/m3+Radigen 150 g,agent de umectare 100g/m3,pH 5,6-6,5.Domoflor este recomandat pentru producerea rasadurilor de legume in ghivece sau suporturi alveolare.Ambalat in baloti de 250 l.

Radigenul este un ingrasamant cu micronutrienti cu eliberare lenta, cu utilizare in horticultura profesionala.Micronutrientii fiind esentiali intr-o balanta corecta pentru plante de calitate.

Compozitie:

2% Fe-fier,din care 0.9% sub forma de chelat EDTA+0.9% sub forma de chelat HEDTA

1.5% Cu-cupru

1% Mn-mangan

0.8% Mo-molibden sub forma de molibdat solubil in apa

0.6%B-bor

0.5%Zn-zinc

5%MgO-oxid de magneziu

Radigen contine fier,cupru,mangan,molibden,bor si zinc sub diferite forme chimic,garantand un flux stabil de micronutrienti esentiali pentru cateva luni,combinat cu un efect imediat de start-up.

Fierul,atat de important,este prezent in mai multe forme chelate,oferind o valabilitate extinsa,o caracteristica de mare importanta mai ales pentru plantele cultivate in conditii reci,sau cele cu cerinte speciale pentru acest nutrient.

Radigen contine de asemenea micronutrienti sub forma de aliaje metalice,care reprezinta o sursa foarte eficienta de hrana,cu actiune independenta fata de PH-ul solului.Fiind insolubil in apa,asigura eliberarea indelungata de micronutrienti,fara pericolul,spalarii si nu creste nivelul sarurilor,fiind indispensabil pentru cultivarea plantelor sensibile la cultivarea in substraturi saturate,cum ar fi Azaleele.

Radigen are efect pentru cel putin 6 luni in conditii de cultura in sere si 12 luni in conditiile de afara.

Turba nu se poate expedia prin curier!

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 250 L
  • SKU: 41441
Products Sold: 2
100,00 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.