Menu
Your Cart

Seminte de conopida

AGROLEG VARO comercializează semințe profesionale de legume de la cele mai cunoscute companii producătoare. Semințele profesionale se adresează producătorilor de legume care doresc să obțină producții mari și calitate. Majoritatea semințelor profesionale sunt semințe hibride. Hibrizii de legume au un potențial foarte ridicat de producție, prezintă rezistență la diferite boli și dăunători, inclusiv la viruși specifici, se adaptează foarte bine atât în spații protejate cât și in câmp și pot fi cu creștere determinată, semi-determinată sau nedeterminată, timpurii, semi-timpurii sau tardivi, în funcție de perioada de vegetație.

Brand: BEJO Model: 1000 sem
Altamira F1 este un hibrid de conopidă de la Bejo, cu creştere rapidămaturitatea după plantare: 86 ziledestinată culturii de vară şi toamnăproduce inflorescenţe mari, bătute, acoperite de frunzedestinată consumului în stare proaspătă şi industrializăriigreutatea medie: 2-2,5 kgdensitate recomandată ..
100,00 lei
Brand: BEJO Model: 1000 sem
Amazing este un soi de conopidă de la Bejo recomandat pentru cultura de vară-toamnă (82 zile după plantare).suportă foarte bine temperaturile ridicate din cursul veriigreutatea medie: 1,5-2 kgdensitate recomandată: 26.000 plante/ha..
55,00 lei
Brand: SYNGENTA Model: 2500 sem
Amerigo F1 este un hibrid de conopida ce se cultiva cu rezultate bune chiar si in conditii de vara. Plantele conopidei Amerigo F1 prezinta tulpini puternice care sustin inflorescente rotunde si compacte. Frunzele sunt cerate, de culoare verde albastrui.Perioada de vegetatie este de 85 de zile. Inflo..
236,25 lei
Brand: CLAUSE VEGETABLE SEEDS Model: 1000 sem
Aviso F1 este un hibrid de conopida de la Clause Vegetable Seeds, bine adaptat diferitelor conditii de productie.Prezinta capacitate ridicata de autoinvelire.Produce capatani mari, ce cantaresc in medie 1,5-2 kg, rotunde, usor aplatizate, grele, foarte dense, ferme si de un alb intens.Trebuie remarc..
95,92 lei
Brand: BEJO Model: 1000 sem
Balboa F1 este un hibrid semi-târziu de conopidă de la Bejo, productivdestinat culturii târzii de vară şi toamnă (93 zile după plantare)formează inflorescenţe albe şi fermeare o greutate medie de 2,5-3 kgdensitate recomandată de 26.000 plante/ha..
105,01 lei
Brand: HAZERA Model: 1000 sem
Barcelona F1 este un hibrid de conopida, de la HAZERAdestinat productiilor timpurii (75-80 de zile de la plantare), cu recoltare la sfarsit de iunie si iulieinflorescente compacte, bine protejate, albe, de calitate exceptionalagreutatea medie a capatanilor este de 1-2 kgnu este sensibila la colorare..
90,00 lei
Brand: VILMORIN Model: 1000 sem
BODILIS F1 este un hibrid de conopidă cu perioada de vegeteție de 90-100 de zile.Planta are o autoacoperire foarte bună,ceea ce dă o calitate deosebită fructului.Acest hibrid este destinat pentru recolta de toamnă.Fructul este uniform,foarte omogen și are culoarea albă...
120,00 lei
Brand: VILMORIN Model: 1000 sem
BORIS F1 este un hibrid de conopidă timpurie de la Vilrmorin.Ciclul de vegetație al acestui hibrid este foarte scurt și anume 85-90 de zile.Se poate recolta la începutul toamnei.Planta este viguroasă și prezintă o bună creștere a părților vegetative în condiții de temperatură ridicată.Fructul este o..
80,00 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 2500 sem
Casper F1 este un hibrid semi-timpuriu de conopida de succes de la Rijk Zwaanrecomandat pentru culturile de vara-toamnahibrid de conopida foarte flexibil, adaptat pentru culturi incepand din vara si pana toamna tarziuadaptabilitate foarte buna chiar si in conditii de cultura mai putin optime (vara t..
219,96 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 1000 sem
Celeritas F1 este un hibrid de conopida de la Rijk Zwaaneste un hibrid extratimpuriu de conopidarecoltarea se realizeaza la 62-68 zile de la transplantareeste foarte tolerant la streseste destinat cultivarii devreme in spatii protejate cat si in camp deschisavand o toleranta foarte buna la stres, su..
100,98 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 2500 sem
Cercy F1 este un hibrid nou, semi-tardiv de conopida, de la Rijk Zwaanrecomandat pentru culturi de primăvara, vară şi toamnăare perioadă de vegetaţie de 80-85 zileurmeaza dupa Santamaria F1 la o distanta de 5-7 zile ca perioada de vegetatiepentru recoltare de vara, plantarea se face cu 85 zile inain..
247,81 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 2500 sem
Chambord F1 este un hibrid semitimpuriu de conopida de la Rijk Zwaanse preteaza pentru cultura timpurie de primavara, vara si toamnao calitate foarte buna a capatanilorperioada de vegetatie este de 70-74 de zileisi mentine perioada de vegetatie indiferent de conditiile climaticeproductia trebuie con..
247,81 lei
Afişare 1 - 12 din 56 (5 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.