Menu
Your Cart

Seminte de ardei

AGROLEG VARO comercializează semințe profesionale de legume de la cele mai cunoscute companii producătoare. Semințele profesionale se adresează producătorilor de legume care doresc să obțină producții mari și calitate. Majoritatea semințelor profesionale sunt semințe hibride. Hibrizii de legume au un potențial foarte ridicat de producție, prezintă rezistență la diferite boli și dăunători, inclusiv la viruși specifici, se adaptează foarte bine atât în spații protejate cât și in câmp și pot fi cu creștere determinată, semi-determinată sau nedeterminată, timpurii, semi-timpurii sau tardivi, în funcție de perioada de vegetație.

Brand: AGROSEL Model: Agrosel
Ardei gogoșar cu o perioadă de vegetație de 130 - 145 zile. Plantele sunt viguroase, compacte, asigură o bună protecție solară fructelor. Prezintă fructe aplatizate, cu 3 - 4 loji seminale, cu greutatea cuprinsă între 150 - 180 g, cu pulpă groasă. Culoarea fructului este ver..
19,76 lei
Brand: NUNHEMS Model: 500 sem
Atris F1 este un hibrid de tip capia, de la Nunhems, timpuriu și extrem de productiv.Fructele sunt conice, alungite și cu coacere rapidă din verde în roșu.Fructe lungi (19-20 cm) și diametru la umăr de (5-6 cm), greutatea (140-170 gr), drepte, cu pulpă groasă și extrem de uniformă.Pla..
155,87 lei
Brand: ISI SEMENTI Model: 100 sem
Corner F1 este ardei tip capia "Corno di toro" din gama Isi Sementi.Fructe de calitate excelentă, de dimensiuni mari, formă conică și colorate în rosu aprins la maturitatea de recoltare.Corner F1 are dimensiuni medii 21 x 4.5 cm, greutate medie de 140 gr.Hibrid profesional de ardei kapia s..
40,00 lei
Brand: ZKI Model: 100 sem
Apollo F1 este un ardei gras timpuriu, tip blocky, cu creștere nedeterminată și capacitate de creștere ridicată. Fructele sunt mari, de 150 - 220 g, cu coacere din alb - gălbui în roșu aprins, pendule. Majoritatea fructelor au patru lobi, pulpa este foarte groasă, cu gust deosebit. Rezistă ..
20,00 lei
Seminte de ardei BENIEL F1
-15 %
Brand: SYNGENTA Model: 500 sem
BENIEL F1 este un hibrid de ardei gras tip blocky, de culoare verde cu coacere în roșu intens la maturitate.                                  BENIEL F1 se recomandă pentru cultivare atât în spați..
214,02 lei 251,79 lei
Brand: RIJK ZWAAN Model: 1000 sem
Hibrid semitimpuriu (65 – 75 zile). Planta este foarte viguroasă, bine echilibrată, cu un potențial de producție foarte ridicat.Plantele se comportă și fructifică foarte bine, inclusiv la temperaturile ridicate din timpul verii, ceea ce asigură o producție sigură și constantă&nbs..
426,03 lei
Brand: SEMINIS Model: 100 sem
Ariadni F1 este un hibrid de ardei capia de la Seminis, cu maturitate timpurie.Este destinat atât culturilor în spații protejate, cât și culturilor în câmp deschis.Ariadni F1 produce fructe mari, cu pulpă groasă și are o capacitate de producție excelentă...
37,06 lei
Brand: DUNA-R KFT. Model: 250 sem
Csango F1 este un hibrid de ardei capia de la Duna-R, cu creștere nedeterminată. Are fruct atârnat, cu două nervuri, pereți cărnoși, gust dulce. Masa fructului este de 120-140 gr., se coace din verde în roșu. Creștere semiviguroasă, stufos, sistem radicular gros, rezistență la st..
41,64 lei
Brand: AGROSEL Model: 2.000 sem
Dumbo 34 este o varietate de ardei tip capia de la Agrosel.Are plante viguroase și fructe mari, cu greutatea cuprinsă între 200-250 g, de culoare verde închis, iar la maturitate, roșu aprins.Dumbo 34 este foarte productiv.Se recomandă pentru culturi în câmp deschis, dar și în spații protej..
19,76 lei
Brand: CAPSICO Model: 100 sem
Eugenia F1 este un hibrid de capia de la Capsico, un adevărat gigant între soiurile de capia. Fructele lucioase se coc din verde închis în roșu închis, greutatea lor poate atinge chiar și 300 de grame.Eugenia F1 are gust dulce, zemos, alături de utilizarea în formă proaspătă la piață, este..
23,98 lei
Brand: HAZERA Model: 500 sem
FERARO F1 este un hibrid foarte timpuriu de ardei capia de la HAZERA.Planta este viguroasă, cu creștere nedeterminată.Forma fructului la hibridul Feraro F1 este conică, 2-3 lobi,  și o lungime de 20-22 cm. Pulpa fructului este groasă aprox. 5mm.Culoarea fructului este plăcută, trece d..
90,00 lei
Brand: DUNA-R KFT. Model: 250 sem
KADET F1 este un hibrid de ardei de la Duna-R. Se plantează în perioada martie - mijlocul lui iunie.Culoarea este verde mediu la cules, iar la maturitatea biologică, devine roșu uniform.Kadet F1 se poate recolta și verde.Rădăcina și tulpina sunt puternice și au o mare vigoare de creștere.Hibrid..
53,88 lei
Afişare 1 - 12 din 199 (17 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.