Menu
Your Cart

Seminte de ardei gras ZALKOD F1

Seminte de ardei gras ZALKOD F1
Seminte de ardei gras ZALKOD F1

Zalkod F1 este un hibrid nou de ardei gras conic, de la Duna-R. Este un hibrid cu crestere nedeterminata, cu fructe in pozitie atarnata, conice, albe, dulci si mari. Fructele cantaresc in medie 120 - 140 grame. Sunt albe la maturitatea de recoltare si rosii la cea deplina.

Are o vigoare mare si o distanta relativ scurta intre internodii si este mai putin sensibil la luminozitate redusa. Legarea fructelor este sigura si excelenta chiar si in perioada de iarna, cu deficit de luminozitate.

Nu este susceptibila la vinetire. Arata o rezistenta ridicata fata de Tobacco mosaic virus (TMV) si Óbuda pepper virus (ObPV). Este rezistent deasemenea la Tomato Spotty Wilt Virus si Nematozi (M).

Poate fi produs in orice perioada a anului, atat in spatii protejate incalzite cat si in cele naincalzite, in cultura netaiata, condusa pe langa cordon, sau taiat, condus pe doua brate. Produce foarte timpuriu, fructe aspectuase, chiar si in conditii de cultura in camp deschis.

Este un hibrid de tip generativ. Productia este recomandata pentru cultura in sol, vata minerala sau in substrat de nuca de cocos. Plantati 4 plante/m2, in cultura de iarna sau 4,5 plante/m2, in plantarile de mai tarziu.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 250 sem
Products Sold: 0
90,47 lei

Opţiuni disponibile

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.