Menu
Your Cart

Seminte de ardei gras TELEKI F1

Seminte de ardei gras TELEKI F1
Seminte de ardei gras TELEKI F1

Teleki F1 este un hibrid de ardei gras conic, cu crestere continua destinat culturii fortate ce produce fructe mari. Fructele au forma conic-alungita, atarna, constante ca si marime, de un alb placut, dulce; greutatea fructelor este de 100-130 g. La maturitatea economica ele sunt albe, iar la maturitatea fiziologica sunt rosii; chiar si la sfarsitul sezonului ele nu devin mici ca marime.

Din aceasta categorie de ardei gras conic, cu coacere din alb in rosu, Teleki F1 este hibridul ce are fructele cu pulpa cea mai groasa.

Planta are internodii scurte, avand crestere medie si asigurand productii mari; este un hibrid potrivit pentru cultura intensiva. Este mai putin sensibil la lipsa luminii, se dezvolta repede si leaga fructele foarte bine chiar si in perioada de iarna, saraca in lumina. Se poate cultiva fortat in orice perioada a anului.

Are o maxima rezistenta fata de Tobacco mosaic virus (TMV).

Fructele cele mai frumoase sunt situate pe tulpina principala si cele din vecinatatea lor. Modalitatile de cultura cele mai eficiente sunt cea pe langa cordon fara lastari sau cea cu ciupire dupa primul fruct de pe lastari. Densiatea de cultura: 5-6 plante/mp.

Se poate cultiva foarte usor si este rentabil. Produce fructe uniforme pretabile pentru export.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 250 sem
Products Sold: 0
70,85 lei

Opţiuni disponibile

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.