Menu
Your Cart

AXIAL ONE 5 L

AXIAL ONE 5 L
-20 %
AXIAL ONE 5 L
This product qualifies for free shipping!

AXIAL ONE se poate achiziționa la următoarea ofertă: la 50 L comandați primiți 5 L GRATIS!!

Compoziție: 45 g/l pinoxaden + 5 g/l florasulam + 11,25 g/l cloquintocet - mexil

Familia Chimică: Ariloxiphenoxi propionati

Formulare: concentrat emulsionabil

Mod de acțiune: sistemic

Axial One este un erbicid cu acțiune sistemică, fiind preluat prin frunze și rădăcini și translocat rapid în punctele de creștere. Pinoxadenul este preluat de sistemul libero - lemnos al buruienilor mocotiledonate anuale, provocând blocarea imediată a dezvoltării meristemelor de creștere. Creșterea activă a buruienilor încetează în 48 de ore de la aplicare. Simptomele sunt observate în termen de una până la trei săptămâni, în funcție de condițiile de mediu și a speciilor implicate. Florasulamul este preluat prin frunze și prin sistemul radicular al buruienilor, inhibă activitatea enzimatică a buruienilor având ca rezultat final distrugerea speciilor de buruieni sensibile. Primele simptome care apar sunt cloroza sau îngălbenirea frunzelor urmată de necroza punctelor de creștere. Safenerul, cloquintocet-mexil, previne efectul fitotoxic asupra cerealelor și accelerează activitatea substanțelor active.

Soluția pentru controlul principalelor buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale pe care le întâlnim în culturile de cereale păioase. Complementaritatea celor doua substanțe active, pinoxaden și florasulam, cu efect împotriva buruienilor cu frunza lată, face din Axial One o excelentă alegere în programul de combatere a buruienilor, printr-o singură trecere.

CulturaCombatereMod de aplicareDoza
Grâu
Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale
Postemergent1.0 L/Ha
Orzoaică de primăvară
Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale
Postemergent1.0 L/Ha

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 5 L
  • SKU: 42268
Products Sold: 0
1.473,68 lei
1.842,10 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.