Menu
Your Cart

AMPLIGO

AMPLIGO
-20 %
AMPLIGO
This product qualifies for free shipping!

AMPLIGO poate fi achiziționat la următoarea ofertă: la 10 L comandați primiți 1 L GRATIS!

Ampligo este un insecticid de la Syngenta, comercializat de Agroleg Varo

Ampligo 150 ZC este un insecticid cu acţiune rapidă şi de lungă durată asupra dăunătorilor din ordinul lepidopterelor din măr, porumb zharat, porumb furajer, tomate și varză, distruge focarele şi reduce populaţia lor. Această eficacitate sporită a produsului este rezultatul acţiunii combinate a celor două substanţe active din care este compus: Lambda-cihalotrin – substanţă activă care se conţine şi în Karate Zeon, cu un spectru larg de acţiune şi efect garantat asupra dăunătorilor; Clorantraniliprol – moleculă de nouă generaţie cu acţiune ovicidă şi larvicidă, care acţionează atât prin ingestie, cât şi prin contact.

Ampligo actioneaza translaminar sau penetrant, prin ingestie si contact rapid, oferind o protectie de lunga durata si persista la spalare.Este ideal pentru cei care cultiva porumb zaharat, varza, conopida si broccoli.Se recomanda aplicarea produsului la aparitia preimelor semne de atac,in intervalul de la aparitia celui de-al 4-lea internod si pana la stadiul de  bob in lapte la porumbul zaharat si in intervalul de la aparitia celei de-a 2 a frunze adevarate si pana la formarea capatanii la crucifere.

Doza recomandata Ampligo este de 0,2 l/HA pentru porumb si 0,3-0,4 l/HA pentrulegume varzoase.

Ampligo are un efect puternic impotriva urmatoarelor insecte:sfredelitorul porumbului,molia porumbului,viermele vestic si omida porumbului,molia verzei,fluturele alb,buha verzei si a altor specii de fluturi daunatori acestor culturi.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 1L
  • SKU: 41921
Products Sold: 0
1.090,00 lei
1.362,50 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.