Menu
Your Cart

Seminte de soia PR91M10

Seminte de soia PR91M10
Hot
Seminte de soia PR91M10
This product qualifies for free shipping!

NOTĂ: Prețurile sunt exprimate cu TVA 0% care se aplică pentru firmele plătitoare de TVA ( taxare inversă conform art. 331, alin. 2, lit. (c) ) iar pentru persoanele sau entitățile juridice neplătitoare de TVA se aplică un TVA de 9% prețului afișat pe site.

PR91M10

ATENȚIE! Semințele de soia se comercializează tratate cu tratament LumiGEN Rhizobium sau netratate!! Prețurile le găsiți afișate mai jos!

Semințele de soia achiziționate fără tratament pot fi tratate cu  Nitragin Bac Soia, produs oferit de PIONEER la prețul de:

PR91M10 cu tratament Rhizobium - 217 RON + TVA

PR91M10 NETRATAT - 192 RON + TVA

Semințele de soia achiziționate fără tratament pot fi tratate cu  Nitragin Bac Soia, produs aparținând companiei PIONEER la prețul de: 34,51 RON/ bucată ( 400 GR ). Prețul este cu TVA inclus.

CARACTERISTICI GENERALE:

• Soi timpuriu din grupa I de maturitate. 

• Bobul este mare, sferic, uniform, cu hilul de culoare galben deschisă. 

• Conținut în proteină ridicat (peste 36%). 

• Se recomandă densități de semănat mari, care să asigure minimum 550-600.000 de plante la hectar. 

• Tolerează atacul de mană pe tulpină și păstăi. 

• Se poate cultiva în toate zonele favorabile acestei culturi. 

• Datorită precocității sale, se poate cultiva și spre zonele mai nordice.

LumiGEN înglobează cele mai eficiente și inovatoare produse de tratament fungic, insecticid și biostimulant, acesta din urmă având rol în stimularea și optimizarea activității rizosferei. LumiGEN asigură startul culturii prin conexiuni mai bune între sol și tinerele plante, accelerând și consolidând dezvoltarea plantelor.

LumiGEN Rhizobium este un tratamen care, pe lângă LumiGEN oferă și semințe preinoculate cu bacterii din genul Rhizobium prin produsul HI Coat Super SOY ce asigură o viabilitate sporită a bacteriilor, ceea ce se traduce printr-o excelentă rată de formare a nodozităților viabile.  

Ca plantă leguminoasă, soia are posibilitatea de a utiliza azotul atmosferic în nutriție, prin simbioză cu bacteriile din genul Rhizobium și Bradyrhizobium.

 Nitragin Bac Soia este o cultură bacteriană pură pe substrat solid (granule) în stare activă, ușor solubilă în apă, ambalat în pliculețe de 300 g. Conținutul unui plic servește pentru tratarea seminței pentru 1 hectar (85-125 kg).

MOD DE FOLOSIRE: se dizolvă conținutul unui plic (300 g) în 0.75-1 litru apă curată, la temperatura obișnuită, în vase de plastic sau emailate (se evită apa cu clor din rețeaua orașelor, care distruge bacteriile). Tratarea umedă a semințelor se realizează prin aplicarea suspensiei cât mai uniform pe suprafața semințelor, ferindu-le de razele soarelui (sămânța tratată se seamănă în aceeași zi). Se pot folosi diferite dispozitive (de tip porsolator), care însă nu trebuie să conțină urme de substanțe toxice.

 Ca plantă leguminoasă, soia are posibilitatea de a utiliza azotul atmosferic în nutriție, prin simbioză cu bacteriile din genul Rhizobium și Bradyrhizobium. Astfel, se pot economisi până la 60 kg (îngrășământ substanță activă) care pot fi folosite la alte culturi.


Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: PR91M10
Products Sold: 1
217,00 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.