Menu
Your Cart

Biostimulator AMINOSOL

Biostimulator AMINOSOL
-20 %
Biostimulator AMINOSOL
This product qualifies for free shipping!

LEBOSOL AMINOSOL este un îngrasamant foliar, cu cea mai ridicată concentrație de aminoacizi (peste 55% aminoacizi si peptide) și cel puţin 9% azot legat organic.

Conține: 9,4% N ( 115 g/l ), 1,1% K2O ( 14 g/l ), 66,3% subsanță organică, 20 aminoacizi ( 56 - 58% )

Datorită aminoacizilor esențiali din compoziția sa, Aminosol® are proprietăți speciale:

1. Poate fi aplicat în oricare stadiu de vegetație, este ușor asimilat de către plante, furnizează elemente naturale constituitive și stimulează formarea celulelor.

2. Influențează pozitiv activitatea enzimatică și scurtează procesele biochimice din interiorul plantei.

3. Aprovizionează planta cu azot ușor disponibil, hrănește organismele din sol și este complet biodegradabil.

4. Reduce stresul după tratamentele fitosanitare (de ex. stresul după erbicidare) și asigură astfel nivelul de producție.

5. Menține microelementele în soluție, acționează ca agent de tamponare a pH-ului și optimizează compatibilitatea substanțelor active cu apa.

6. Crește capacitatea de absorbție a frunzelor, activează dezvoltarea sistemului radicular și crește stabilitatea transportului de substanțe nutritive în plantă.

7. Stimulează dezvoltarea sănătoasă a plantelor în fazele inițiale, formarea florilor și legarea fructelor, crește rezistența generală a plantelor.

8. Conține microelemente chelatate, care sunt ușor și rapid asimilate de plantă.

9. Reduce tensiunea suprafeței de contact, umectează mai bine frunza și conferă soluției de stropit o aderență maximă pe frunză.

10. Ca îngrășământ foliar este foarte eficient și extrem de tolerat de către plante.

11. Îndepărtează animalele sălbatice și rozătoarele, astfel prevenind pagubele provocate de acestea.

Aplicarea Aminosol® în faza inițială de dezvoltare stimulează metabolismul plantei tinere și îmbunătățește decisiv condițiile de start ale culturii. Rezultatul este o planta compacta si rezistenta.

În situații de dereglari ale metabolismului sau deficiente de nutritie, aplicarea Aminosol® în combinatie cu microelemente, are un efect de stimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor.

În conditii de stres de orice natura, de ex. grindina, vant puternic, baltire, transplantare, temperaturi extreme, seceta, înghet, fitotoxicitate, un tratament cu Aminosol® revigoreaza culturile afectate.

Aminosol este omologat pentru a fi utilizat atat pentru agricultura ecologica, cat si cea conventionala!

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 10 L
Products Sold: 0
864,00 lei
1.079,10 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.