Menu
Your Cart

CARIAL STAR 1L

CARIAL STAR 1L
-20 %
CARIAL STAR 1L
This product qualifies for free shipping!

Compoziție: 250g/l mandipropamid + 250g/l difenoconazol

Familia Chimică: Mandelamide + Triazoli

Mod de acțiune: sistemic translaminar

Carial Star este un fungicid ideal pentru producătorii de cartof și tomate, el putând fi utilizat împotriva bolilor cauzate de un spectru larg de ciuperci din clasele oomycete, ascomycete și deuteromycetes. Carial Star combină excelent activitatea lui mandipropamid pentru controlul manei cu cea a difenoconazolului pentru a controla și alternarioza.
Mandipropamid este o substanță activă ce face parte din familia chimică numită mandelamide. Această substanță este caracterizată ca fiind foarte activă împotriva manei. Un mare procent de mandipropamid este absorbit în stratul de ceară, oferind după aplicare o excelentă rezistență la spălare. Mandipropamid este foarte activ împotriva germinației sporilor și inhibă creșterile miceliului în timpul perioadei de incubație. Prezintă activitate sistemică translaminară, asigurând o distribuție uniformă pe ambele fețe ale frunzei.
Difenoconazol este o substanță activă cu acțiune fungicidă din clasa triazolilor, având proprietăți sistemice. Ea pătrunde rapid în părțile verzi ale plantei prin frunze și tulpini și este stocat în plantă. Difenoconazol acționează preventiv ( protector ) și oprește infecțiile existente ( curativ ).

Carial Star este un fungicid care combină activitatea excelentă a lui mandipropamid împotriva manei, cu difenoconazolul, care îi conferă un spectru larg de combatere și acțiune foarte bună împotriva alternariozei.

CulturaAgenți
patogeni
DozaNumăr
Tratamente
Interval
minim
Volum
de apă
Timp
de pauză
Tomate
(sere, solar, câmp)
Phytophthora
infestans,
Alternaria spp.
0.6
l/ha
37-10 zile200-600
litri
3 zile
CartofPhytophthora
infestans,
Alternaria spp.
0.6
l/ha
37-10 zile1000
litri
3 zile


Cartof - produsul se aplică preventiv la avertizare de la stadiul când începe inițierea tuberculilor și până la începutul îngălbenirii frunzelor.

Tomate - produsul se aplică preventiv la avertizare din martie până în octombrie, de la apariția primului lăstar terțiar și până la coacerea deplină.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 1L
  • SKU: 42386
Products Sold: 0
379,32 lei
474,15 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.