Menu
Your Cart

BIZON

BIZON
-28 %
BIZON
This product qualifies for free shipping!

Conține: 100 g/l diflufenican + 15 g/l penoxsulam + 3.75 g/l florasulam
Ambalat: la 1 litru

Mod de aplicare:

Bizon se aplică toamna, în postemergență, la culturile de grâu și orz de toamnă, triticale, secară, în doza de 1.0 litru/ha, începând cu faza de o frunză până la 3 frați a culturii tratate ( BBCH 11 - 23 ), cu excepția culturii de secară, unde se aplică până la 3 - 4 frunze ( BBCH 11 - 14 ), iar buruienile dicotile să nu depășească faza de 4 frunze. Se va aplica un singur tratament pe sezon, pe aceeași suprafață.

Înainte de aplicarea produsului În cultura de secară de toamnă, se recomandă consultarea deținătorului autorizatiei cu privire la cât de sensibil este soiul de secară cultivat.

Produsul Bizon se aplică când temperatura aerului este cuprinsă între 5C și 25C, pe plantele neatacate de boli și dăunători, neafectate de înghet, secetă și umiditate excesivă. Nu sunt restricții pentru cultura postmergătoare.

Aplicarea în toamnă a produsului reduce competiția buruienilor cu plantele de cultură, pentru hrană și apă, încă din primele stadii de vegetație, asigurând un start mai bun al culturii de cereale și o trecere mai bună peste iarnă.

CANTITATEA DE SOLUȚIE RECOMANDATĂ: 200 - 300 litri / ha.

Bizon este un erbicid postemergent, selectiv pentru cereale păioase, cu aplicare în toamnă pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale.

Datorită efectului combinat al celor 3 substanțe active ( diflufenican, penoxsulam și florasulam ), Bizon are acțiune atât la nivelul solului cât și la nivel foliar, având un efect foarte bun chiar și în condiții mai puțin favorabile.

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

  • Stock: In Stock
  • Model: 1L
  • SKU: 0000000040808
Products Sold: 0
177,00 lei
245,25 lei

 

 

 

 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.